söndag 23 augusti 2009

Dagens present

Nu när de börjar bli höst grått och kallt finns de inget bättre en att vara med den man älskar. Och finns de något bättre än att skämma bort sin älskade? Här kommer ett litet hett tips till er romantiker där ute. Nämnligen Spa!

Romantisk weekend:

Överraska den kära med en helg i romantikens tecken! På rummet väntar mouserande vin och röda rosor. På spa väntar en skön duokurbehandling som ni upplever tillsammans. Detta ingår i paketet: Duokurbehandling, mousserande vin och röda rosor på rummet, lunch, tre rätters supé samt logi en natt med frukostbuffé..1695:-/person i dubbelrum


Men vad är nu duokurbehandling för något?


Duokuren

Upplev en härlig spabehandling tillsammansmed en god vän. Kuren bjuder på kroppspeeling, aromabad, en skönt värmande inpackning, skalpmassage samt avslutande bodylotion.


Kan de bli bättre? Ja de kan de faktiskt, du kan byta ut duokurbehandlingen mot en annan behandling om du vill, men då måste du ringa och boka in de i stället (vilket säger sig självt) men va berädd på att du kanske behöver betala mer i så fall, men de kan de väl va värt?


(Allt detta finns på skogshöjd spa i Södertälje)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar