måndag 24 augusti 2009

Dagens bortskämd

Jag är beroende av te! De finns säkert fler som känner igen sig, så idag kommer ett litet tips hur ni tjejer kan skämma bort er själva där hemma.


Jag är nog inte den ända som brukar känna sig stressad över att de är söndag och att helgen snart är slut, men varför inte ta och njuta lite extra i stället för att stressa upp sig innan en ny vecka ens har börjat?



Något jag brukar göra på söndagskvällen är att ta ett varmt skumbad, tända lite ljus inne i badrummet för att få den där mysiga känslan. Ta helst doftljus, de finns ju inge bättre än att de luktar fräscht i badrummet. Medans du sitter i badet kan du passa på att sätta på dig en ansiktsmask (både mysigt och ett bra tidsfördriv när du ligger i badet) Efter du har badat och allt, glöm inte att smörja in kroppen så huden inte torkar ut. Efter de sätter du på dig dem mysigaste kläderna du har, sätter upp håret i en stor toffs på huvudet, sätter på te vatten för att slutligen göra ditt favorit te. Sen sätter du dig antingen i soffan och kollar på tv, eller varför inte läsa en bra bok?





De här är bara en av miljoner saker du kan göra för att skämma bort dig själv, har du något speciellt tips som du brukar göra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar